Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Walkmaxx табела на големини

Не би сакале при нарачувањето да изберете број кој не ви одговора. Со цел да ви го олесните избирањето број на нашата страница, подготвивме едноставна табела со броеви и големини, за да можете да ја одберете големината која ви одговара.

Ѕид

Должина

Предупредување: доколку ја користите мерката за должина на стапалото, бидете прецизни во мерењето!

Чекори:

  1. Ставете лист хартија на подот, до ѕидот
  2. Со молив, обележете го крајот на петата и врвот на најдолгиот прст (со чорапи)
  3. Измерете со ленир
  4. Споредете ги бројките со табелата подолу

Walkmaxx COMFORT (Машки)

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

40

24,4

39,9

41

25,4

40,9

42

26,1

41,9

43

26,7

42,5

44

27,9

43,9

45

28,6

44,9

46

29,4

45,9

Walkmaxx COMFORT (Женски)

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

36

22,2

36,1

37

23,0

37,1

38

23,8

38,1

39

24,6

39,1

40

25,4

40,1

41

26,2

41,1

42

27,1

42,2

Walkmaxx COMFORT (Старки)

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

36

22,1

35,9

37

22,9

36,8

38

23,8

37,8

39

24,6

38,8

40

25,4

39,8

41

26,0

40,8

42

26,4

41,8

43

26,8

42,1

44

27,9

43,3

45

28,5

44,4

46

29,1

45,5

Walkmaxx PURE (Машки)

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

40

24,4

40,0

41

25,4

41,0

42

26,0

41,9

43

26,9

42,9

44

27,8

43,8

45

28,5

44,8

46

29,2

45,8

Walkmaxx PURE (Женски)

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

36

22,2

35,9

37

22,8

36,8

38

23,6

37,7

39

24,3

38,6

40

25,0

39,5

41

25,7

40,3

42

26,4

41,2

Walkmaxx FIT (Фит патики)

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

36

22,6

36,5

37

23,3

37,4

38

24,0

38,4

39

24,8

39,4

40

25,5

40,3

41

26,1

41,3

42

26,7

42,3

43

27,4

43,2

44

28,0

44,2

45

28,7

45,1

46

29,4

46

Walkmaxx FIT (Activemaxx)

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

36

22,2

35,9

37

23,0

36,9

38

23,8

38,0

39

24,6

39,0

40

25,4

39,7

41

25,9

40,8

42

26,3

41,8

43

26,8

42,8

44

27,7

43,8

45

28,5

44,8

46

29,3

45,9

Walkmaxx ADAPTIVE

Големина

Должина на стапало (цм)

Одговара на

36

22,0

35,7

37

22,9

36,9

38

23,6

37,8

39

24,4

38,8

40

25,1

39,6

41

26,0

40,8

42

26,6

41,7

43

27,0

42,4

44

27,9

43,4

45

28,6

44,4