Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Добредојдовте во Клуб 5*

Придружете се на клубот со повеќе од 2.000.000 членови ширум светот!

02 3094-550

Станете Клуб 5* член и уживајте во одличните предности кои ги имаат нашите членови!

Дали сакате да купувате со ексклузивни привилегии? Дали сакате да штедите со секоја нарачка и да добивате понуди достапни само за Вас? Станете Клуб 5* член и искористете ги сите овие привилегии.

Голем број на производи достапни само за Вас

Клуб 5* е посебна програма од нашите брендови Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus и Wellneo. Само со Клуб 5*, секогаш ќе имате пристап до нашите најатрактивни попусти, изненадувања и понуди со вредни подароци.

Искористете ги сите предности веднаш!

Клуб 5* е програма со која ќе ги почувствувате привилегиите уште веднаш по Вашата прва нарачка.

Повеќе за Клуб 5% правилата кликнете тука.

Станете Клуб 5* член и

добијте подарок!

Станете Клуб 5* член и ќе добиете ПОДАРОК Dolcevita Мелница за сол и бибер во вредност од 1.390 ден.

2 вида на членство за нашите Premium и Exclusive купувачи

Станете член уште денес и почнете со користење на нашите привилегии – можете да одберете некое од двете Клуб 5* членства. Не само вие, предностите од Клуб 5* може да ги користат и останатите членови од Вашето семејство.

Двете Клуб 5* членства се: Premium членство со важност од 1 година и Exclusive членство со важност од 2 години. Доколку ви се потребни дополнителни информации или имате прашања, ве молиме да се јавите на 02 3094-550 .

Предности на Клуб 5* Членствата:

Premium членство

важност од 1 година

1.390 ден.

 • Клуб брошура

  Попусти и понуди на наши производи

 • Попусти од наши партнери

  Специјални понуди подготвени заедно со нашите партнери

 • Вредносни ваучери

  Ваучери во вредност од 300 ден. - 2 ком. (важност 4 недели) и ваучери од 400 ден. за достава - 2 ком.

 • Дополнителна гаранција

  Гаранција од 12 месеци на електрични производи.

 • Вреден подарок

  Со секое зачленување, добивате вреден подарок

 • Наградни игри

  Учество во специјални наградни игри

 • Најдобри понуди од нашите брендови

  достапни само за Клуб 5* купувачи

 • Бесплатен каталог

  доставен до вашиот дом

Нарачајте Клуб 5* Premium членство за 1.390 ден.

Exclusive членство

важност од 2 години

2.390 ден.

 • Подарок за роденден

  за вашиот ден да биде посебен

 • Вреден Дормео ПОДАРОК

  Се секој купен душек, добивате вреден ПОДАРОК од Дормео.

 • Вреден Делимано ПОДАРОК

  Со секој купен сет од Делимано, добивате вреден Делимано подарок.

 • Клуб брошура

  со попусти и понуди на наши производи

 • Попусти од наши партнери

  Специјални понуди подготвени заедно со нашите партнери

 • Вредносни ваучери

  2x300 и 2x600 ден. вредносни ваучери (важност 4 недели)

 • Ваучери за достава

  во вредност од 3x400 ден.

 • Дополнителна гаранција

  Дополнителна гаранција од 6 месеци на електрични производи.

 • Вреден подарок

  Со секое зачленување, добивате вреден подарок

 • Наградни игри

  Учество во специјални наградни игри

 • Најдобри понуди од нашите брендови

  достапни само за Клуб 5* купувачи

 • Бесплатен каталог

  доставен до вашиот дом

Нарачајте Клуб 5* Exclusive членство за 2.390 ден.
Погледнете ги условите за користење тука

Тука сме да Ви помогнеме!

За повеќе информации и помош при нарачување, јавете се на: 02 3094-550.