Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.
Comfort wlp-line-kv wlp-line-kv

Comfort Линија

Обувки со кои ќе се чувствувате како да чекорите боси. Соодветни за оние кои внимателно ги бираат своите обувки и се одлучуваат за такви кои обезбедуваат удобност во текот на целиот ден, без замор и отоци на стапалата.

Со Walkmaxx Comfort зачекорете во удобност благодарение на заоблениот ѓон.