Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*
Fit wlp-line-kv wlp-line-kv

Fit Линија

Обувки кои го подобруваат држењето и ви даваат чувство како да чекорите боси. За оние кои имаат проблеми со грбот, болки и отоци на стапалата како и за оние кои имаат рамни табани.

Чекор кон удобност, чекор со заоблен ѓон. Со Walkmaxx Fit зачекорете во удобност благодарение на заоблениот ѓон.