Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

Кристина Кики Шоп дооел

Информации за продавницата
Мапа
УЛ.120 БР.1 ЛОК.7 1200 Тетово

044/ 342 555 ; 075-236-435

Работно време:

понеделник до петок: 10:00 - 17:00,
сабота 10:00 - 15:00,
недела е неработен.