Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

Walkmaxx Trend Старки

Новите Walkmaxx Trend Старки нудат уникатен дизајн без да ги запостават неопходните аспекти на квалитетните обувки за одење, како удобност и трајност. Покрај тоа што се забавни за носење, овие тренди патики го прават одењето и долгото стоење поудобно, благодарение на подеднаквото распределување на телесната тежина.