Клуб 5*
0
0,00 ден.
Losd fsdf sd
Нема производи во вашата кошничка.

ЗА НАС

ДЕЛ ОД ВОДЕЧКА КОМПАНИЈА

Walkmaxx е дел од Studio Moderna, водечка, мулти-бренд компанија за продажба во повеќе канали, со присуство на 23 пазари во Централна и Источна Европа, со 370 милиони потенцијални купувачи.

Сите наши брендови имаат една мисија: Да го унапредат и олеснат секојдневниот живот на нашите потрошувачи.

Walkmaxx не дизајнира само обувки туку креира желба за движење, надополнета со чувство на слобода и со секој чекор, промовира подобар животен стил.

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Walkmaxx се залага за:

УДОБНОСТ, основата на секој пар чевли кои сме ги дизајнирале,

ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА ТЕХНОЛОГИЈА

ДОВЕРБА, потврдена со квалитетот и ветените предности

ИНОВАЦИЈА, која зависи од новите решенија за удобност, почнувајќи од ѓонот до горните материјали

ОДРЖЛИВОСТ, како решенијата и материјалите кои ги вградуваме во нашите чевли,

ПРИРОДА, грижа за животната околина, со фокус на одржливи решенија и одговорно живеење.

ДВИЖЕЊЕ, бидејќи движењето е енергија, а енергијата живот. Сите нашите чевли овозможуваат лесно и едноставно движење, нудејќи им на корисниците самодоверба на секој чекор.

Comfort Hub

НАШИТЕ ЛИНИИ

Нашите обувки се поделени во две категории. Walkamxx Originals е линија на Walkmaxx која во портфолиото ги има моделите со заоблен ѓон. Walkmaxx Trend е линија на Walkmaxx која ги вклучува сите модели кои имаат рамен ѓон - ѓон кој не е заоблен и сепак има различна конструкција на ѓонот, која се темели на рамно дно.

WALKMAXX ORIGINALS

Walkmaxx Originals е олицетворение на благостостојба, нa живот исполнет со бесценети мигови и луѓе, на чувството на слобода - слобода на движење. Да бидеш свој и секој ден да уживаш во животот, уживајќи во врвната удобност.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Walkmaxx Trend е линија на обувки која асоцира на авантура. Таа е комбинација на дивина и градски живот. Таа е млада и динамична и без компромиси кога станува збор за удобност, уживајќи во животот до максимум.

Comfort Hub

НАШАТА МИСИЈА

Растот од компанија со еден модел на обувки, во 2010 година во бренд со преку 50 модели во своето портфолио и присуство во повеќе од 20 пазари е доказ дека се движиме во вистинска насока. Движејќи се кон поодржлива иднина, нашата мисија е дијзанирање на удобни обувки, кои ќе бидат најсоодветни за вашите стапала и нашата планета.

  • Walkmaxx е горд на успехот од 90% задоволни корисници.

  • Просечниот Walkmaxx купувач поседува 3 пара Walkmaxx обувки.

  • Walkmaxx ви нуди врвна удобност на секој чекор.