Нема производи во вашата кошничка.

Клуб 5*

WalkMaxx е заштитен бренд на Студио Модерна, словенска компанија која со своите производи е присутна во повеќе од 20 европски земји. Дормео, Космодиск, Топ Шоп се брендови кои се познати за милиони луѓе низ светот, кои продаваат интересни и привлечни производи за здравје и благосостојба, како и за домот.

Обувките од брендот WalkMaxx се дизајнирани за сите кои сакаат природни движења на телото. Обувките го симулираат природното чекорење со боси стапала кое го препорачуваат ортопедите, што пак ги прави идеален избор за сите оние кои имаат проблеми со рамни стапала.

Што ги прави WalkMaxx обувките поразлични?

Иновативен заоблен ѓон за поголема удобност

WalkMaxx обувките се дизајнирани за да го подобрат начинот на кој вие чекорите - па така колку подолго и почесто чекорите, толку подобро ќе се чувствувате.

Ги намалува болките во грбот

Благодарение на заоблениот ѓон, WalkMaxx патиките рамномерно ја распределуват тежината на вашето тело и го намалува притисокот во колената, петите и долниот дел од грбот и на тој начин ве ослободува од болките, а вие ќе чекорите правилно и исправено.

Правилна поставеност на телото при одење

WalkMaxx обувките нудат соодветна поставеност на стапалото и цврсто ќе го држат вашиот зглоб, а ѓонот ќе ви помогне правилно да ги виткате стапалата за поприродно и поздраво чекорење.

Нашите продавници работат до 19 ч.

Нарачувајте онлајн 24/7 со достава до дома #останидома